Tidsbrist

Just nu känns tiden knapp, jag tycker att det är knepigt att få in den mängd träning jag vill. Jag känner mig mest stressad och hittar inte riktigt fokus till träningen när skolan tar så mycket tid. Dessutom har jag lite sömnbrist då jag har haft svårt att somna på kvällarna. Jag ligger vaken ett par timmar och sover inte mer än 5-6 timmar/natt.

Idag var jag iväg på ett 75 minuters spinningpass med favorit instruktören. Passet är verkligen en av veckans höjdpunkter som ger en skön energiboost för veckan. Med nattens 5 sömntimmar så gav jag inte fullt ut, inga höga pulstoppar under intervallerna, men däremot djupa pulsdippar fick jag in mellan intervallerna. Snittpulsen slutade på 139slag/minut så på nästa pass får det bli lite skärpning.

I morgon tror jag att jag slänger in lite powerwalk med ett par km jogg samt bålstyrka för att bygga upp en bra grund för skidsäsongen.

20130916-225403.jpg

Det här inlägget postades i Träning, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>