Min största inspirationskälla

De flesta har någon som inspirerar dem lite extra och för mig är det min sambo. Hade det inte varit för alla hans påhitt hade jag aldrig köpt min racer, aldrig cyklat Vätternrundan, aldrig simmat Vansbrosimmet eller genomfört något motionslopp överhuvudtaget.

Min sambo är en man som tar sig an nya utmaningar och sätter upp mål som ska ta honom till nya nivåer. Att stå som åskådare och se honom gå i mål har inspirerat mig att själv sätta upp mål och ta mig an utmaningar. 2010 var året han för första gången cyklade Vätternrundan, det var första gången jag var med vid start och mål i ett motionslopp och det var då jag bestämde mig för att köpa min cykel.

2011 var året då vi för första gången stod på mållinjen tillsammans redo att ta oss an Halvvättern. Min sambo som är av en helt annan kaliber än jag cyklar bredvid mig, framför mig eller bakom mig och peppar mig och tar mig till nya nivåer. Att tillsammans med honom få uppleva fysisk och psykisk utmattning, att avverka mil efter mil på sadeln i ur och skur och tillsammans passera mållinjen är något av det finaste jag delar med honom. 2012 genomförde vi Vätternrundan tillsammans och trots att det är det jobbigaste jag gjort, regnet vräkte ner timme efter timme så är det det bästa jag gjort, för jag fick dela det med honom.

Jag är så tacksam över att leva tillsammans med en person som både inspirerar och stöttar mig oavsett vad. Som får mig att anta och genomföra saker jag aldrig tidigare trodde jag skulle kunna.

Jag älskar dig och du är min största inspirationskälla <3

20130922-230300.jpg

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Min största inspirationskälla

  1. JanneNo Gravatar skriver:

    Fler motionslopp lär det bli hehe

    Älskar dig <3, nu laddar vi för Vätternrundan '14 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>