Lidingö tjejlopp 2014

Nu har bloggen blivit lite lidande på grund av skolan, men det har inte heller hänt så mycket på träningsfronten heller. Något som däremot hänt är att jag tillsammans med 3 fina tjejer har anmält oss till Lidingö tjejlopp 2014! Jag kan idag jogga 4 kilometer i promendhastighet, så att springa 1 hel mil, kuperat, i någorlunda hastighet känns ganska långt borta, men det är bara att träna så ska det nog gå vägen.

Jag har cyklat Vätterrundan, halvvättern, tjejvättern och simmat vansbrosimmet så det vet jag att jag kan. Jag har aldrig åkt skidor i 3 mil, men i 1 mil, dock är jag helt hundra på att jag kommer ta mig i mål på tjejvasan. Däremot att springa 1 mil är inte självklart för mig och jag vet att jag inte kommer komma i mål på Lidingö tjejlopp om jag inte tränar. Jag ser verkligen fram emot att ha ett lopp att satsa på som jag inte vet att jag verkligen klarar av. Det blir en bra utmaning!

 

Det här inlägget postades i Löpning, Motionslopp, Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lidingö tjejlopp 2014

 1. JenkaNo Gravatar skriver:

  Jag tror på att det ska gå jätte bra….du måste ju fixa det här nu för vem ska annars släpa mig i mål ?!

 2. MalinNo Gravatar skriver:

  Hejja hejja!
  Får du inte ont i benhinnorna? Kan du springa 4km utan att stanna alltså? :) wow!

  • EmligheterNo Gravatar skriver:

   Springa och springa, jag kan jogga i promenadtakt:P Men det längsta jag joggat var 4 kilometer och då trodde jag att jag skulle dö haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>