Vätternrundan 2014

På 12 minuter tog platserna till Vätternrundan 2014, men jag och min sambo knep två av alla de släppta startplatserna! 03.36 fick vi som starttid och vi är så nöjda över att slippa cykla i mörker :)

20131104-224758.jpg

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vätternrundan 2014

 1. SaraNo Gravatar skriver:

  Hej! Gled in på din sida bara så där… Nu jäkla ska vi köra. Detta är mitt första vätternrundan och jag är nervös… redan… men har man gett sig in i leken… Lycka tilL!

  • EmligheterNo Gravatar skriver:

   Vad kul :) Det blir min andra runda, men jag är nervös för det hehe. Vad har du för starttid? Ja nu kör vi!

 2. Saras TräningbloggNo Gravatar skriver:

  Wuuhuu!! Nu jäklar! Grattis till platsen :D

 3. Saras TräningbloggNo Gravatar skriver:

  Ja det är helt galet! För mig kommer de bli en del mörkercykling, startar 00:48

  • EmligheterNo Gravatar skriver:

   Min erfarenhet av mörkercyklingen är att den är ganska psykiskt påfrestande och lite smått vinglig när man tappar det perifera synfältet och bara ser en mängd röda lampor svajandes framför sig. Men jag kan tänka mig att det är ganska härlig cykling när solen går upp och man har fint väder. Tyvärr missade vi ”soluppgången” när jag cyklade 2012 eftersom regnet stod som spön i backen och vattnet forsade fram längs vägen. Nu hoppas vi på bättre väder till 2014 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>